perjantai 30. marraskuuta 2012

Like a boss


Kärsiessäni/kärsiessämme miespuolisten kuvattavien vajeesta laitettiin Janikan älynväläyksestä, puoliksi vitsillä, facebookkiin tilapäivitys, että olisi poikamallin tarvetta. Kolme rohkeista rohkeimpaa poikaa Alex, Tuan ja Leevi ilmoittautuivat innokkaiksi malleiksi. Oltiin molemmat ihan että wow.
Ensin kuvattiin Tuanin ja Janikan kanssa keskiviikon Joensuun keskustan hyytävässä tuulessa. Uhmattiin tuota järkyttävää jäätöä ja käveltiin joenvartta pitkin Laululavalle asti. Muutamat näpsyt saatiin ja 70-200:sen vastavalosuojan saadessa järkyttävän sotavamman, kirmailtiin Areenan kautta kuka syömään ja ketkä Coffee Houseen. Tuan oli kyllä pro ja kunnon selviytyjä! :) (Janikan blogissa s


 Torstain villitykset päätettiin pitää Janikan luona. Pakko myöntää että kuvaaja suhtautui vähän skeptisesti siihen mitä tulevan pitää. Pojat ovat oikeastaan kaikki aika tunnettuja loistavasti lentävästä jutuista, ja mietin, että näinköhän siitä tulee vain hervotonta naurua ja pelleilyä. Naurua kyllä piisasi, mutta sanoisin että pojat hoitivat osuutensa aivan loistavasti.  







     

                           
     
      

    





























  
   


Pssssssst edelleen suosittelen kattomaa nuo kuvat täysikokoisina, näköjään taas olisi pitänyt pienennellä ja väännennellä. :)
  

13 kommenttia:

  1. pajula näyttää ainki iha vitu idiootilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hööpöhöpö Pajulahan on just tyylikäs! :)

      Poista
  2. ihmettelen kyllä että kun pidät itseäsi ns. "hyvänä valokuvaajana", luulisi sinulla olevan jonkinnäköistä sommittelu-silmää. tuo viides kuva, mikäköhän on sommittelun ideana ? :D pään yläpuolella järkyttävästi tyhjää tilaa, kun taas jalat loppuu polvitaipeiden alta kesken... ehkä en olisi näin huonoa kuvaa ollenkaan laittanut blogin puolelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm missäköhän vaiheessa annan itsestäni kuvan että pidän itseäni hyvänä kuvaajana? Kun tein postausta, mietin että laitanko vain höpönä kuvia vai sitten muutama paras. Päädyin laittamaan höpönä, koska eräs henkilö suositteli niin. Mainitsemasi kuva ei teknisesti todellakaan ole edes tyydyttävän tasoinen, ajattelin vain laittaa kaikista tasavertaisesti kuvia. Niin ja vielä, en pidä itseäni todellakaan hyvänä kuvaajana. Kehityn koko ajan eteenpäin, enemmän on opittavana kun on opittu. Ehkä joskus joku kaunis päivä opin vielä ne hyvän sommittelun salat ;)

      Poista
    2. no huhhuh, mie käskin evee laittamaan paljon kuvia, kun se on muuten tuommonen yhtä nirso kun sinäkin senkin anonyymi. Nämä kuvienkin sommittelut ja muut ovat lähinnä mielipideasia, ja niistähän on melko turha kiistellä vai mitä? Jos jotkut kuvat eivät sinua miellytä niin ehkä sinun täytyy sitten olla katsomatta niitä sen sijaan että tulet tänne inisemään nimettömänä, niin maailma on parempi meidän kaikkien kannalta!

      Poista
    3. tottakai kritiikin voi muotoilla nätimmäksi niin ettei kenellekkään tule paha mieli, viitattuna siis ekan anon kommenttiin.
      ja minusta sinä eve osasit vastata hienosti vittuilematta liikaa mutta myös niin että saatat ensi kerralla kuvaillessa miettiä näitä parannus-ehdotuksia, mitä on tullut :-)
      mielestäni vaan tämä viimeinen kommentti on vähän asiaton. bloggaajana pitää tottua siihen, että aina ei pelkästään positiivista kommentti tule olemaan. ja jos on mahdollisuus tulla kommentoimaan anonyyminä, miksi ihmiset ei sitä tekisi? taitaa sinunkin blogissa jjanikap olla anonyymi kommentointi mahdollista, joten minusta kommenttisi oli hieman liian kärkäs ja ilkeä, kuitenkaan en sinun näe esiintyvän näissä kuvissa niin ei luulisi tuon ensimmäisen kommentin olevan noin henk.kohtanen!
      mutta, kukaan ei ole täydellinen ja minusta eve sinun kannattaa myös näitä parannelmia kuunnella ja ottaa huomioon, vaikkei ne aina niin mukavasti ole sanottu, niin kuvasi tulee olemaan aivan loistavia! :-)
      terveisin: anonyyminä blogiasi seuraileva ja uusia postauksia odotteleva

      Poista
    4. Tottakai kommenttia ja kritiikkiä pitääkin antaa. Tuo eka kommentti ois ollu muuten ihan ok, mutta tuo "kun pidät itseäsi ns. hyvänä valokuvaajana" sai ärsyyntymään. :) Kiitos kovasti kun seuraat blogiani, arvostan kovasti!:)

      Poista
    5. no miuta ärsyttää jos evee ärsytetää, ei täs muuta:D ja ku evee otti toi kommentti päähän ja se ei oo iha tottunu tommosee viel, nii tietty puolustan kamuu:)

      Poista
  3. ei vittu pojat poseeraa jonku vitun mopoauton vieressä ei saatana oisitte vaikka porukoiltanne pyytäneet auton lainaan EI VITTU XDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... kuva on otettu ihan vaan täysin läpällä.. :D Älä nyt tuhehu ihtees.

      Poista
  4. Lisää postauksia ! :):)

    VastaaPoista